kariyer@bozok.edu.tr 0354 217 89 91 Dahili: 4709-4710

İş Arama Eğitimi

YOBU Kariyer ve Mezun Merkezi toplantı salonunda 26-27 Ekim ve 2-3 Kasım tarihlerinde toplam 4 oturum şeklinde olarak gerçekleştirilen eğitimde kariyer planlama ve kişisel farkındalıklara odaklanıldı, özgeçmiş hazırlama ve mülakat teknikleri uygulamalı olarak anlatıldı.

Yozgat Bozok Üniversitesi Kariyer ve Mezun Merkezi Müdür Yardımcısı ve Şefaatli Meslek Yüksekokulu, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik, Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı Öğretim Görevlisi Kübra Sağlam Görken, eğitimin amacının üniversite öğrencilerini iş hayatına hazırlamak olduğunu ve İŞKUR uzmanları tarafından verildiğini söyledi. Uygulamalı bir etkinlik olduğu için katılım fazla olduğunda istenilen şekilde verim alınamadığını belirten Kübra Sağlam Görken, bu nedenle kontenjanı 30 kişi ile sınırladıklarını ifade etti.

Eğitim İŞKUR iş ve meslek danışmanı Abdullah Abdulkadir Karaduman tarafından verildi.